Hvorfor vælge en bygningskonstruktør til din næste bygningsrenovering?

Leder du efter en dygtig bygningskonstruktør til dit næste renoveringsprojekt? Det er ikke ligegyldigt, hvilket ingeniørfirma du vælger, når du står over for en bygningsrenovering. Vælg en, der har erfaring på området, så du får bedst mulig hjælp og vejledning.

Almskou & Larsen er et ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring, og vi har foretaget et utal af bygningskonstruktioner og bygningsrenoveringer på store og små bygninger for både det private, erhverv og det offentlige. Vi opererer i og i omegn af Glostrup, Taastrup og København, og vi er mere end parate til at varetage dit næste projekt.

Hvad er en bygningskonstruktør?

En bygningskonstruktør er din sikre vej til en vellykket bygningsrenovering. En bygningskonstruktør sikrer kvalitet i alle projektets faser. Han eller hun har kendskab til de forskellige processer samt indsigt i byggeteknik, materialevalg og bæredygtighed.

Derudover er en bygningskonstruktør uddannet i projektledelse og planlægning af større projekter med en god erfaring med digitale værktøjer, du ikke selv vil have megen kendskab til. En bygningskonstruktør er dit byggeprojekts projektleder, som varetager alle de etaper, som et byggeri byder på. Specialisten er vant til at arbejde med de udfordringer, man uundgåeligt støder på, når man renoverer eller bygger.

Vælg en bygningskonstruktør, hvis du vil have en rådgivende ingeniør, der har en finger på byggepulsen.​

Dét kan vi tilbyde

Vi er et ingeniørfirma, der står inde for det, vi laver og leverer til vores kunder. Vi arbejder for jeres tilfredshed. Med en kyndig renoveringsrådgivning er du nået langt i dit projekt. 

Ydermere tilbyder vi:

  • Betonkonstruktioner
  • Bygningskonstruktioner
  • Renoveringsrådgivning
  • Bærende konstruktioner i stål, beton og træ
  • Huskonstruktioner

Vi kan dog også mere på bestilling. Kontakt os for yderligere information.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Det kan godt betale sig at konferere med en fagmand, når man står over for et større projekt. Vi har over 30 års erfaring med al slags byggeri og en dybdegående viden om bygninger, konstruktioner mm.

Vores ingeniørfirma kan varetage projektledelsen af dit byggeprojekt. Måske kun til vejledende start eller måske hele vejen fra start til slut.

Kontakt os endelig på telefon 21 70 83 51 eller e-mail al-ing@al-ing.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for hinanden.

Vi elsker at bygge, og vi elsker tilfredse kunder. 

Hvordan kan
​vi hjælpe?​

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Almskou & Larsen ApS

Almskou & Larsen ApS har i mere end 30 år løst en bred vifte af ingeniøropgaver for mange forskellige kunder.

Ingen projekter er for små, og alle opgaver løses med stort fokus på elegance, teknik og holdbarhed.

Kontakt os

​Almskou & Larsen ApS

Sydvestvej 129C, ​2600 Glostrup

Telefon: 21 70 83 51

E-mail: al-ing@al-ing.dk